Quantitative GMAT cursus: face-to-face

In onze face-to-face GMAT cursussen leer je de basis, theorie en strategie van de Quantitative Section van de GMAT. Je krijgt persoonlijke wiskundeles in kleine interactieve groepjes. We behandelen wiskundige short-cuts en de snelste oplosmethoden voor elk type Quantitative GMAT vraag.

Bootcamp GMAT cursus: face-to-face

De Bootcamp cursus is onze meest intensieve cursus. In deze cursus zijn de basis, de quantitative én de online cursus inbegrepen. Bij deze cursus zit drie dagen je in een kleine groep samen met een van onze meest ervaren instructeurs. Tijdens de cursus komen alle onderwerpen aan bod en is er ruimte om probleemgebieden extra te behandelen zodat je de best mogelijke voorbereiding krijgt binnen zo min mogelijk tijd.

Advanced cursus

De advanced cursus is er voor de cursisten wie net iets meer uit hun GMAT voorbereiding willen halen. In deze cursus worden de moeilijkere kwantitatieve onderwerpen binnen de GMAT besproken en wordt er nog meer ingegaan op tips & trucks om het maximale uit je GMAT score te halen. Deze cursus is echt een aanrader voor cursisten wie een MBA-programma wensen te volgen, applicanten voor Ivy League & andere topklasse universiteiten of cursisten wie gewoon een score willen behalen welke prachtig staat op je CV. De cursus bestaat uit twee avonden van 2,5 uur en biedt net dat extra steuntje in de rug voor een uitstekende zelfstudie.

Online cursus of Mixed GMAT learning :
F2F Quantitative & Online cursus

Het wiskunde-onderdeel van de GMAT leer je het beste in persoonlijke groepjes. Je kunt echter ook kiezen voor een volledige online GMAT cursus (als je bijvoorbeeld ver weg woont van onze cursuslocaties). Je krijgt gedurende zes maanden vanaf de eerste login volledige toegang tot de online cursus. Zie GMATcursus.nl voor onze complete online GMAT cursus.