Amsterdam

Amsterdam: wekelijkse GMAT cursussen

In Amsterdam en andere Nederlandse steden geven we elke week GMAT cursus. Klik hier voor de data van onze GMAT cursussen in Amsterdam. De cursussen worden het hele jaar in Amsterdam gegeven, ook tijdens de zomervakantie.

In Amsterdam geven we naast de face to face cursus ook drie maal per jaar een bootcamp. Dit is onze meest intensieve cursus en biedt de beste mogelijke voorbereiding op jouw GMAT examen. Hiernaast bieden we privélessen aan. Bij privélessen kan je in onderling overleg met de instructeur een locatie, te bespreken stof en data afspreken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
De Universiteit van Amsterdam (UvA) is onze partner in Amsterdam. Onze Amsterdamse cursussen vinden plaats op de Faculty of Economics & Business (FEB). We werken samen met de Admissions Offices van zowel de FEB als de Amsterdam Business School (ABS) om studenten te adviseren over hun GMAT.

Locatie Amsterdam GMAT cursus

Onze GMAT cursussen vinden plaats op de Universiteit van Amsterdam:

Universiteit van Amsterdam
Faculty of Business and Economics – JK Building
Valckenierstraat 65-67
1018 XE Amsterdam

Woon je in een andere stad? Klik hier voor de beschikbaarheid van onze GMAT cursussen op andere GMAT cursuslocaties in Nederland.