Rotterdam

Rotterdam: wekelijkse GMAT cursussen

In Rotterdam geven we iedere week GMAT cursus. Klik hier voor de data van onze GMAT cursussen in Rotterdam. De basis, quantitative en advanced cursussen worden het hele jaar door in Rotterdam gegeven, ook tijdens de vakanties.

In Rotterdam geven we naast de face to face cursus ook bijna iedere maand een bootcamp. De bootcamp is onze meest intensieve cursus en bestaat uit zowel onze basis als quantitative cursus in maar 3 dagen. Een combinatie van face-to-face lessen en oefening met behulp van ons online platform biedt de beste mogelijke voorbereiding op jouw GMAT examen.

Hiernaast bieden we privélessen aan. Bij privélessen kan je in onderling overleg met de instructeur een locatie, te bespreken stof en data afspreken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

In samenwerking met de RSM Admissions Office adviseren we toekomstige (pre-)Master en MBA studenten tijdens persoonlijke en online GMAT informatiesessies.

Locatie Rotterdam

In Rotterdam hebben we 2 locaties, dus check onze rooms excel sheet die je in de mail hebt ontvangen direct na inschrijving om te controleren op welke locatie jouw cursus plaats vind.

Locatie 1:

Pand 010
Westblaak 33
3012 KD, Rotterdam

Locatie 2:

Rivium Boulevard 156-186
2909 LK Capelle aan den IJssel

diw

Woon je in een andere stad? Klik hier voor de beschikbaarheid van onze GMAT cursussen op andere GMAT cursuslocaties in Nederland.