4 weetjes die jij moet weten voor het afleggen van de GMAT test

4 weetjes die jij moet weten voor het afleggen van de GMAT test

3 april 2017 Geen categorie 0

De GMAT test. Je hebt er maandenlang voor geoefend en nu is het toch eindelijk tijd om je in te schrijven voor het afleggen van de GMAT test. Je vraagt je alleen af waar dat precies kan. Wij van Mindful GMAT helpen jou graag om meer informatie te geven over de GMAT test zelf en onze GMAT cursussen. In dit artikel vind je daarom 4 weetjes die jij moet weten voor het afleggen van de GMAT test zelf.

1. Waar kan ik mij inschrijven om de GMAT test af te leggen?
Inschrijving voor de GMAT test kan alleen via mba.com, de officiële website van de GMAT. Wij zijn als Mindful GMAT ook niet verantwoordelijk voor de GMAT test zelf. Eerst maak je een account aan op mba.com en vervolgens is het mogelijk om je in te schrijven voor 250 dollar. Maak hier een account aan om jouw inschrijving te vervolgen.

2. In welke steden is het mogelijk om de GMAT test af te leggen?
Op de website mba.com is het ook mogelijk om een testlocatie en geschikte datum te vinden. In Nederland zijn er slechts 4 testlocaties: 2 in Amsterdam en 2 in Utrecht. Beide testlocaties zijn van Compu’Train en Global Knowledge. In Maastricht zit de dichtstbijzijnde testlocatie in Düsseldorf.

3. Wanneer krijg ik mijn GMAT score?
Jouw officiële GMAT score ontvang je gelijk op de testdag. Na 20 dagen ontvang je een unieke mail met daarin jouw GMAT Score Report. Voor sommige universiteiten is jouw officiële GMAT score voldoende, maar er zijn ook universiteiten die dit zogenaamde GMAT Score Report vragen. Houd hier dus goed rekening mee tijdens het maken van jouw planning.

4. Wanneer kan ik een GMAT test opnieuw inplannen?
Helaas, je hebt de GMAT test niet met de gewenste score afgelegd. Dat wil jij natuurlijk graag nog eens opnieuw doen. Dat kan! Om de 16 kalenderdagen is het mogelijk om jouw GMAT test opnieuw te behalen. Let daarbij wel op dat je over een tijdsbestek van 12 maanden de test niet meer dan 5 keer mag afnemen en niet meer dan 8 keer in totaal.

Wil jij meer weten over de GMAT test? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085- 7500475 of ga naar mba.com.

About the author

gmat:

0 Comments

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Geef een antwoord