Ervaringen

The handige trucjes en de extra informatie van de cursus hebben erg goed geholpen. Ik ben blij dat ik de cursus heb gedaan!

Rianne de Roos – 25 jaar
Rianne de Roos – 25 jaar
Gaat de Master Business Administration doen, RSM/EUR

Het is een gedegen voorbereidingscursus waar je extra hulp krijgt om het goed te doen op de test. Precies wat het zou moeten zijn! Ik kan de Mindful GMAT cursus aanraden, want het is een goede manier om je voor te bereiden als je jezelf niet dat laatste zetje kan geven. Het hielp me aan de score die ik als doel had: 700.

Maurits Roodhuyzen – 26 jaar
Maurits Roodhuyzen – 26 jaar
Pre-master student Bedrijfskunde

Het is gelukt!! Ik ben er heel blij mee, mijn doel was een goede score te halen inclusief quantitative, ondanks de toezegging dat een goed percentile voor verbal ook genoeg zou zijn. En dat is gelukt. Dank voor jullie inspanningen. Ik heb zeer genoten van jouw bedrijf, de lessen, van Inez en van jou, en niet te vergeten ook de locatie!!! Complimenten.

Herma Slot
Herma Slot
Advisor, ASR Verzekeringen | Admitted to: Internal Auditing and Advisory, Erasmus School of Accounting & Assurance

De onderwerpen worden toegelicht op een manier die iedereen kan begrijpen. Ik zou de GMAT cursus aan anderen aanbevelen omdat de prijs / kwaliteit verhouding zeer goed is.

Tim Driehuis – 24 jaar
Tim Driehuis – 24 jaar
Gaat de Master Marketing doen, VU

De GMAT cursus was voor mij belangrijk om twee redenen. Het gaf een duidelijk overzicht van de inhoudelijke stof, maar nog belangrijker een goede training van de benodigde technieken om de GMAT succesvol af te ronden. Zeker het laatste leidde mij tot de benodigde score. De kennis en duidelijke uitleg van de docent was daarbij ook een belangrijke factor.

Robbert-Jan Wijman
Robbert-Jan Wijman
BSc Business Studies, UvA | GMAT score: 600 | Admitted to: Rotterdam School of Management (RSM)

De cursus was duidelijk, en ging stap voor stap vanaf het begin. Ik zou de cursus aanraden aan mensen die hun wiskundige basis willen ophalen.

Annelies Lubbe
Annelies Lubbe
Pre-master student Business Administration, RSM/EUR

Een erg gestructureerde cursus waar je door gemotiveerd wordt om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Docenten zijn geduldig en behulpzaam, en door de ontspannen sfeer durf je je vragen te stellen!

Jacqueline – 23 jaar
Jacqueline – 23 jaar
Master student Organisaties, Verandering en Management aan UU

Ik wilde je even laten weten dat ik de GMAT vorige week met succes heb afgerond – 720 gescoord! Daar ben ik uiterst content mee. Groet en nogmaals dank voor de training!

Perry van Overveld
Perry van Overveld
Manager M&A & Corporate Strategy, Deloitte Consulting | GMAT score: 720 | Admitted to: London Business School (LBS)

Heel erg handig! De cursus gaf mij vertrouwen om mijn GMAT te behalen:-)  Het is veel beter om de wiskundige regels te leren in een class in plaats van thuis.

Lars Lijding – 24 jaar
Lars Lijding – 24 jaar
Pre-master student Bedrijfskunde, RSM/EUR

Heel erg handig! Het is perfect om al je wiskundige kennis op te frissen en een goede basis te krijgen om zelf te studeren en te oefenen met de stof. Ik kan de cursus van Mindful GMAT zeker aanraden, ook omdat de vrijwilligerskorting mijn ogen opende!

Kim Koemeester – 25 jaar
Kim Koemeester – 25 jaar
Master student Business Studies, UvA

“YES Gabriëlla en ik hebben allebei onze GMAT gehaald vandaag, ben helemaal blij :-) 640 allebei. Nog super bedankt voor de hulp en de lessen!”

\\ Anne Kemps & Gabriëlla van der Veen | BSc Liberal Arts & Sc., Utrecht University | GMAT score: 640 | Admitted to: Rotterdam School of Management (RSM)
Heel erg bedankt voor de hulp. Mede dankzij de cursussen van Inez heb ik een mooie score van 660 kunnen behalen!

\\ Jurriaan van den Hoven | MSc Financial Economics, Erasmus University Rotterdam | GMAT score: 660 | Admitted to: EM Lyon Business School
Ik wilde je even laten weten dat ik de GMAT vorige week met succes heb afgerond – 720 gescoord! Daar ben ik uiterst content mee. Groet en nogmaals dank voor de training!

\\ Perry van Overveld |  Manager M&A & Corporate Strategy, Deloitte Consulting | GMAT score: 720 | Admitted to: London Business School (LBS)
“De GMAT cursus was voor mij belangrijk om twee redenen. Het gaf een duidelijk overzicht van de inhoudelijke stof, maar nog belangrijker een goede training van de benodigde technieken om de GMAT succesvol af te ronden. Zeker het laatste leidde mij tot de benodigde score. De kennis en duidelijke uitleg van de docent was daarbij ook een belangrijke factor.”

\\ Robbert-Jan Wijman | BSc Business Studies, University of Amsterdam | GMAT score: 600 | Admitted to: Rotterdam School of Management (RSM)
“Het is gelukt!!!! Ik ben er heel blij mee, mijn doel was een goeie score te halen inclusief quantitative, ondanks de toezegging dat een goed percentile voor verbal ook genoeg zou zijn. En dat is gelukt. Dank voor jullie inspanningen. Ik heb zeer genoten van jouw bedrijf, de lessen van Inez en van jou en niet te vergeten ook de locatie!!!!! Complimenten.”

\\ Herma Slot | Advisor, ASR Verzekeringen | Admitted to: Internal Auditing and Advisory, Erasmus School of Accounting & Assurance
“Deze cursus zorgt voor een goede discipline in de voorbereidingen. Martijn geeft een heldere uitleg, door het huiswerk word je gedwongen er op een regelmatige basis mee bezig te zijn.”

\\ Suze van der Horst | Student BSc Business Studies, University of Amsterdam | Admitted to: HEC, Paris
“Ik had gister mijn GMAT en heb 710 gehaald. Ik wil je bedanken voor je hulp om dit mooie resultaat te behalen!”

\\ Research Associate, Roland Berger Strategy Consultants | GMAT score: 710 | Admitted to: PhD programme, Rotterdam School of Management (RSM)
“De GMAT cursussen aangeboden door GMAT Holland waren een ware verrijking voor mijn voorbereidingsproces. De persoonlijke benadering en de uitgebreide cursussen behandelden alle quantitatieve onderwerpen en gaven mij verschillende strategieën voor tijdens de test. In combinatie met Manhattan GMAT gidsen, die werden gebruikt tijdens de lessen, gaf dit mij een goede voorbereiding om de GMAT-test met succes aan te pakken en toelating te krijgen voor een goede business school. Ik kan GMAT Holland zeker aanbevelen!”

\\ Robert v/d L. | Entrepreneur | GMAT score: 700 | Admitted to: INSEAD
Martijn’s cursus is een goede samenvatting van de kennis en vaardigheden die je moet hebben voor het quantitative deel van de GMAT. Ik volgde Martijn’s cursus op een moment dat ik al veel voor de GMAT voorbereid had, maar toch was het goed om een aantal puntjes op de I te zetten en het materiaal beter te doorgronden. Het oefenmateriaal verschaft door Martijn was ook erg handig. Bovendien was het nuttig om met andere studenten samen te werken tijdens de lessen en andere oplosmethodes te leren. Ik heb er een erg goede score aan overgehouden, zeker aan te raden dus!

\\ Fellow, McKinsey & Company | GMAT score: 780 | Admitted to: not yet applied
GMAT ging goed: na heel veel oefenen (en met jou hulp natuurlijk) doorzag ik de wiskunde eindelijk ;-) Ik scoorde een 700 met math op 46 (73% percentiel).

\\ Fellow, McKinsey & Company | GMAT score: 700 | Admitted to: INSEAD
Heel erg bedankt voor de lessen en support!:)

\\ Tirtsa van Ments | Student BSc Business Administration, Free University Amsterdam | GMAT score: 640 | Admitted to: not yet applied
“Ik heb de GMAT gemaakt met een score van 730. Nogmaals dank voor de goede cursus!”

\\ Jeroen | Lawyer M&A | GMAT score: 730 | Admitted to: not yet applied
“Martijn’s GMAT / GRE cursus was goed uitgevoerd. Ik vond zijn leermethoden waanzinnig. Door het werken in een kleine maar interactieve groep kan je ook van elkaar leren en daarbij geeft Martijn iedereen voldoende tijd, zelfs de langzaamste leerling boekte vooruitgang. Zijn studiematerialen en de praktijktesten zijn vergelijkbaar met de beste die op de markt beschikbaar zijn. Ik zou zijn leermethoden met een score van 100/100 waarderen en beveel GMAT / GRE aspiranten de cursus aan.”

\\ Sunil Srinivasan | Engineer, TNO | GRE Quant score: 740 | Admitted to: TiasNimbas Business School
“De GMAT cursus heeft me geholpen om de controle over de test te houden. Toen ik voor het eerst begonnen met het studeren voor de GMAT, maakten moeilijke vragen mij meestal nerveus en besteedde ik het grootste deel van mijn tijd hieraan. Nu, wanneer ik de test zou doen, kan ik de vragen in kleinere stukken breken en zie ik een uitdaging in plaats van een probleem”

\\ Jasper Buijnsters | Student MSc Latin American Studies, Leiden University | Admitted to: Rotterdam School of Management (RSM)
“Nogmaals bedankt voor al jullie steun en aanmoediging bovenop de top cursus. Zou mijn score niet hebben gehaald zonder!”

\\ Janice Lalu | Student BSc Economics & Business, Utrecht University | Admitted to: Stockholm School of Economics
“Zeer goed geweest om alles op te frissen!”

\\ Bart-Jan Dohmen | Junior Trader, Interfood | Admitted to: not yet applied
“Lessen nemen bij Martijn was voor mij niet alleen een effectieve stok achter de deur, maar ook een goede manier om meer op te steken dan dat me met zelfstudie gelukt zou zijn. Martijn hielp me kundig met mijn problemen, gaf tips over hoe de test beter te maken en verstrekte lesstof die niet in het Kaplanboek stond. Ik geloof dan ook dat Martijn’s lessen me geholpen hebben om een beter resultaat te boeken op de GRE.”

\\ Eric | Student BSc Economics, University of Amsterdam | Admitted to: not yet applied