Basis Cursus

In onze face-to-face basis cursus leer je de basis wiskunde regels toe te passen zodat je goed voorbereid bent voor de  Quantitative GMAT cursus. Je krijgt 2 keer 2 uur lang persoonlijke wiskundeles in kleine interactieve groepjes en we helpen je om de basics weer op te frissen. Na het volgen van deze cursus kun je beter focussen op de tips en tricks die in de Quantitatieve cursus worden uitgelegd. We behandelen breuken, exponenten, wortels, en het oplossen van lineaire en kwadratische vergelijkingen. Doe hier onze GRATIS pre-test om te kijken of je eerst een basic cursus nodig hebt.

Quantitative GMAT cursus

In onze face-to-face GMAT cursussen leer je alle theorie en strategie van de Quantitative Section van de GMAT. Dit is onze reguliere cursus waar alle onderwerpen besproken worden. Je krijgt les in kleine interactieve groepjes. We behandelen wiskundige short-cuts en de snelste oplosmethoden voor elk type Quantitative GMAT vraag. De cursus bestaat uit 4 wekelijkse sessies van 3 uur.

Advanced GMAT Cursus

De advanced cursus is er voor de cursisten wie net iets meer uit hun GMAT voorbereiding willen halen (een score van 600+). In deze cursus worden de moeilijkere kwantitatieve onderwerpen binnen de GMAT besproken en wordt er nog meer ingegaan op tips & trucks om het maximale uit je GMAT score te halen. De cursus bestaat uit twee avonden van 2.5 uur en is geschikt voor studenten die al een Quantitative cursus bij ons hebben gevolgd, of aan kunnen tonen dat ze het wiskundige deel al voldoende zelf hebben bestudeerd.

GMAT Bootcamp

De Bootcamp cursus is onze meest intensieve cursus. Dit is een combinatie van onze basis en quantitative cursus, maar dan in 3 volle dagen in plaats van 6 weken. Bij deze cursus zit je drie dagen in een kleine groep van 2-8 personen samen met een van onze meest ervaren instructeurs. Tijdens de cursus komen alle onderwerpen van het wiskundige deel aan bod en is er ruimte om probleemgebieden extra te behandelen zodat je de best mogelijke voorbereiding krijgt binnen zo min mogelijk tijd.