Data GMAT cursussen

Flexibiliteit: mix & match

Onze face-to-face Quantitative GMAT cursus bestaat uit 4 sessies. Als je een druk schema hebt, kunt je de 4 sessies mixen door ze in een andere volgorde te volgen. In elke sessie behandelen we andere onderwerpen, dus je kunt de volgorde veranderen. Dit geldt uiteraard ook voor onze face-to-face Basis GMAT cursus van 2 sessies.

Quarantaine Update

Omdat het merendeel van ons nu aan huis gebonden zit, hebben we een oplossing bedacht waardoor iedereen met onze lessen mee kan doen. Onze instructeur zal tijdens een videocall een digitaal whiteboard openen, of de camera richten op een whiteboard, en de sommen zo uitleggen.
Alle face to face lessen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Maastricht zijn voor nu gecanceld.

Inhalen gemiste sessies

Mocht je een sessie missen, dan kun je die sessie inhalen bij een andere cursuscyclus. De meeste mensen die de GMAT doen, werken of studeren erg hard: we begrijpen dat je een druk schema hebt en we zorgen voor maximale flexibiliteit.

Belangrijk ! Let er wel op dat absentie minimaal 8 uur van tevoren dient te worden gemeld via info@mindfulgmat.org. Bij ongemelde absentie vervalt het recht op de sessie.