Planning GMAT cursussen

Flexibiliteit: mix & match

Onze face-to-face Quantitative GMAT cursus bestaat uit 4 sessies. Als je een druk schema hebt, kunt je de 4 sessies mixen door ze in een andere volgorde te volgen. In elke sessie behandelen we andere onderwerpen, dus je kunt de volgorde veranderen. Dit geldt uiteraard ook voor onze face-to-face Basis GMAT cursus van 2 sessies.

Let’s get digital: update

We hebben een oplossing bedacht waardoor iedereen met onze lessen mee kan doen, overal ter wereld. Onze instructeur zal tijdens een videocall een digitaal whiteboard openen, of de camera richten op een whiteboard, en de sommen zo uitleggen.
Alle face to face lessen zijn nu digitaal.

Inhalen gemiste sessies

Mocht je een sessie missen, dan kun je die sessie inhalen bij een andere cursuscyclus. De meeste mensen die de GMAT doen, werken of studeren erg hard: we begrijpen dat je een druk schema hebt en we zorgen voor maximale flexibiliteit.

Belangrijk ! Let er wel op dat absentie minimaal 8 uur van tevoren dient te worden gemeld via info@mindfulgmat.org. Bij ongemelde absentie vervalt het recht op de sessie.

Welke cursus zal ik kiezen?

De belangrijkste cursus is de quantative GMAT cursus, waar we alle onderwerpen van het kwantitatieve onderdeel bespreken. We verwachten dat je een score kan behalen tussen de 500 en 600, afhankelijk van de tijd besteed naast de cursus.
Is het lang geleden dat je wiskunde hebt gehad? Dan raden we aan om de wikunde opfris cursus voorafgaand te volgen zodat je moeiteloos lineaire en kwadratische vergelijkingen kunt oplossen.
Als je nog meer op moeilijke ondewerpen in wilt gaan of een score boven de 600 wilt halen, raden we aan om na de quant cursus een advanced cursus of prive les te volgen.