Face-to-face cursus: geen boeken nodig

Onze face-to-face GMAT cursus is gebaseerd op de Quantitative Manhattan GMAT Guides. Tijdens de cursus maken we gebruik van ons online platform. Alle theorie en oefenvragen zijn hierin verwerkt. Het is daarom niet nodig om boeken aan te schaffen. Mocht je zelf toch graag boeken willen gebruiken tijdens jouw zelf studie dan raden wij het volgende aan.

We hebben in de afgelopen jaren met veel verschillende GMAT boeken gewerkt en deze boeken zijn de Manhattan GMAT Guides de meest heldere GMAT boeken op de markt. Bovendien geven ze je ook toegang tot zes online GMAT oefentests. Naast de Manhattan GMAT Guides kun je de Official Guide for GMAT Review gebruiken om veel oude GMAT vragen te oefenen. Aangezien de GMAT de laatste jaren niet qua in houd is veranderd maakt het niet uit welke versie je van de boeken aanschaft.

Online GMAT cursus

In onze ervaring bestaat een gedegen GMAT voorbereiding uit een combinatie van het bestuderen van de GMAT theorie, het volgen van GMAT lessen (online en/of face-to-face), en het oefenen van veel oude GMAT vragen/testen.

Als je de online cursus doet, kun je alle theorie en strategie gemakkelijk terugzoeken in onze knowledge base: je hebt dus geen dure GMAT boeken nodig voor de online cursus. Per videoles zijn er testen beschikbaar om jouw kennis te testen en kun je het stuk theorie/strategie rustig nalezen.

Om onze face-to-face cursussen te volgen heb je ook toegang nodig tot het online platform. Al onze studenten krijgen 6 maanden gratis toegang. Voor meer informatie over de prijzen ga naar deze link.

Vraag 1 – Kwadratische formule short-cut