Registratie GMAT cursus

Vul het onderstaande formulier in om je te registreren voor je GMAT cursus. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met hierin alle relevante informatie zoals tijden, locatie, uitlijning van de cursus en een voorbereidingsschema. Je ontvangt €79,- korting op iedere additionele cursus.

Weet je nog niet zeker welke cursus het beste bij jou past? Doe dan eerst onze pre-test en ontvang persoonlijk advies.

 

Licentie online cursus

Onze face-to-face quantitative GMAT cursus is gebaseerd op de Quantitative Manhattan GMAT Guides en The Official Guide for GMAT Review. We hebben in de afgelopen jaren met veel verschillende GMAT boeken gewerkt en deze boeken zijn de meest heldere GMAT boeken op de markt. Bovendien geven ze je toegang tot zes online GMAT oefentests.

Aangezien we onze online cursus gebruiken tijdens de face-to-face cursussen (iedere cursist krijgt 6 maanden toegang tot het online platform ), is het niet noodzakelijk om boeken mee te nemen naar de cursus. Het aankopen van de boeken is alleen voor zelf studie. Alle nodige theorie kan op het platform gevonden kan worden.

 

Registratie

Inschrijven voor de cursus kan via onze webshop. Hieronder de links naar alle mogelijke cursussen.
Houd er rekening mee dat alle lessen online zijn en je vanuit huis in kan bellen. Dit houd in dat onze locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Maastricht voor fysieke lessen gesloten zijn.

Basis wiskunde opfris cursus

Quantitative GMAT cursus (500-600)

Advanced GMAT cursus (600+)

Online cursus (zelfstudie)

Prive lessen