Bootcamp GMAT cursus: face-to-face

De Bootcamp cursus is onze meest intensieve cursus. In deze cursus zijn de basis, de quantitative én de online cursus inbegrepen. Bij deze cursus zit drie dagen je in een kleine groep samen met een van onze meest ervaren instructeurs. Tijdens de cursus komen alle onderwerpen aan bod en is er ruimte om probleemgebieden extra te behandelen zodat je de best mogelijke voorbereiding krijgt binnen zo min mogelijk tijd.

NIEUW: Doe nu een aanbetaling van 50% en betaal het restant bedrag tot 1 week voor aanvang van jouw bootcamp!

Face-to-face cursus: boeken & hand-outs

In de face-to-face GMAT cursus gebruiken we de Quantitative Manhattan GMAT Guides. We hebben in de afgelopen jaren met veel verschillende GMAT boeken gewerkt en deze boeken zijn de meest heldere GMAT boeken op de markt. Bovendien geven ze je toegang tot zes online GMAT oefentests. Naast de Manhattan GMAT Guides gebruiken we de Official Guide for GMAT Review om veel oude GMAT vragen te oefenen. Ook ontvang je tijdens elke sessie GMAT hand-outs waarin de belangrijkste strategische vraagstukken staan.

Het boekenpakket wordt tijdens cursussen soms maar incidenteel gebruikt, wel is gebleken dat nagenoeg iedereen ze nodig heeft voor het thuiswerk en de zelfstudie.