Bootcamp GMAT cursus: face-to-face

De bootcamp is onze meest intensieve cursus. Onze basis, quantitative en online cursus worden hier gecombineerd. Tijdens de cursus zit je 3 dagen met een van onze meest ervaren instructeurs in een kleine group. Alle onderwerpen van het wiskundige deel van de GMAT worden besproken. Dit is de manier om in de kortst mogelijke tijdsperiode, de beste voorbereidingen te treffen. Je kan het ook zien als een crash course.

We raden deze cursus aan voor hele snelle leerlingen of studenten die niet genoeg tijd hebben om onze normale Basic en/of Quantitative cursus te volgen. Als je 4 tot 6 weken de tijd hebt, is het altijd beter om de gewone cursussen te volgen en hiernaast zelf te studeren.
Na al onze cursussen weet je genoeg tips & tricks om je studie verder voort te zetten.

NIEUW: Doe nu een aanbetaling van 50% en betaal het restant bedrag tot 1 week voor aanvang van jouw bootcamp!

Boeken & online platform

Onze face-to-face quantitative GMAT cursus is gebaseerd op de Quantitative Manhattan GMAT Guides en The Official Guide for GMAT Review. We hebben in de afgelopen jaren met veel verschillende GMAT boeken gewerkt en deze boeken zijn de meest heldere GMAT boeken op de markt. Bovendien geven ze je toegang tot zes online GMAT oefentests.

Aangezien we onze online cursus gebruiken tijdens de face-to-face cursussen (iedere cursist krijgt 6 maanden toegang tot het online platform ), is het niet noodzakelijk om boeken mee te nemen naar de cursus. Het aankopen van de boeken is alleen voor zelf studie aangezien alle theorie ook op het platform gevonden kan worden.