De bootcamp is onze meest intensieve cursus. Onze basis, quantitative en online cursus worden hier gecombineerd. Tijdens de cursus zit je 3 dagen met een van onze meest ervaren instructeurs in een kleine group. Alle onderwerpen van het wiskundige deel van de GMAT worden besproken. Dit is de manier om in de kortst mogelijke tijdsperiode, de beste voorbereidingen te treffen. Je kan het ook zien als een crash course.
We raden deze cursus aan voor hele snelle leerlingen of studenten die niet genoeg tijd hebben om onze normale Basic en/of Quantitative cursus te volgen. Als je 4 tot 6 weken de tijd hebt, is het altijd beter om de gewone cursussen te volgen en hiernaast zelf te studeren.
Iedere maand geven we een bootcamp (crash course) in Amsterdam, Rotterdam, en/of Maastricht. Check deze link voor de datums. Staat er nog geen bootcamp gepland? Neem contact op en vraag ernaar.
De bootcamp gaat door bij een minimum van 3 cursisten. De groep is nooit groter dan 8. Zijn jullie 3 vrienden of studiegenoten, dan kunnen we de bootcamp ook op aanvraag inplannen!
Stuur ons een berichtje en we kijken of er een instructeur beschikbaar is.
De eerste dag frissen we alle basis wiskunde regels op. Hoe moest je ook al weer lineaire en kwadratische vergelijkingen oplossen? Hier gaan we zo snel mogelijk doorheen, gebaseerd op het niveau van de cursisten.
Vervolgens oefenen we alle algebra vragen in combinatie met specifieke GMAT vraagstellingen. Ook zullen we wat number properties behandelen (denk aan even & oneven of positieve & negatieve) getallen.
Alles wat je vandaag leert, is een basis voor de rest van de cursus.
Dag 2 gaan we aan de slag met word problems. Hoe kom je erachter wat de GMAT nu echt van je wilt weten?
Onder deze grote lappen tekst zit altijd logica verborgen. Wij helpen je om dit te ontcijferen en de vraag makkelijker te maken.
Ook zullen we wat vragen doen met getallen reeksen en de statistieken hierover, en het interpreteren van formules.
De laatste dag besteden we aan combinatorics & probabilities en geometry. Op hoeveel verschillende manieren kunnen we een groep mensen verdelen over een x aantal stoelen, tafels of bussen? Wat is de kans dat je 3 gooit bij het dobbelen van 4 dobbelstenen?
Geometrie gaat over het berekenen van oppervlaktes, de omtrek, lengtes van zijdes, en ga zo maar door. We benoemen de belangrijkste formules en helpen je om deze vragen zo efficient mogelijk op te lossen.