Amsterdam

Amsterdam: wekelijkse GMAT cursussen

In Amsterdam geven we iedere week GMAT cursus. Klik hier voor de data van onze GMAT cursussen in Amsterdam. De basis, quantitative en advanced cursussen worden het hele jaar door in Amsterdam gegeven, ook tijdens de vakanties.

In Amsterdam geven we naast de face to face cursus ook iedere maand een bootcamp. De bootcamp is onze meest intensieve cursus en bestaat uit zowel onze basis als quantitative cursus in maar 3 dagen. Een combinatie van face-to-face lessen en oefening met behulp van ons online platform biedt de beste mogelijke voorbereiding op jouw GMAT examen.

Hiernaast bieden we privélessen aan. Bij privélessen kan je in onderling overleg met de instructeur een locatie, te bespreken stof en data afspreken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De Universiteit van Amsterdam (UvA) is onze partner in Amsterdam. Onze Amsterdamse cursussen vinden plaats op de Faculty of Economics & Business (FEB), UvA Roeterseiland. We werken samen met de Admissions Offices van zowel de FEB als de Amsterdam Business School (ABS) om studenten te adviseren over hun GMAT.

Locatie Amsterdam

Onze GMAT cursussen vinden plaats op de Universiteit van Amsterdam (Roeterseiland):

Universiteit van Amsterdam
Faculty of Business and Economics – JK Gebouw of E Gebouw
Valckenierstraat 65-67 of Roetersstraat 11
1018 XE Amsterdam

Woon je in een andere stad? Klik hier voor de beschikbaarheid van onze GMAT cursussen op andere GMAT cursuslocaties in Nederland.