Maastricht

Maastricht: Wekelijkse GMAT cursussen of Bootcamps

In Maastricht geven we iedere week GMAT cursus. Klik hier voor de data van onze GMAT cursussen in Maastricht. De quantitative cursussen worden het hele jaar door in Maastricht gegeven, ook tijdens de vakanties.

In Maastricht geven we naast de face to face cursus ook meerdere keren per jaar een bootcamp. De bootcamp is onze meest intensieve cursus en bestaat uit zowel onze basis als quantitative cursus in maar 3 dagen. Een combinatie van face-to-face lessen en oefening met behulp van ons online platform biedt de beste mogelijke voorbereiding op jouw GMAT examen.

Hiernaast bieden we privélessen aan. Bij privélessen kan je in onderling overleg met de instructeur een locatie, te bespreken stof en data afspreken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

We werken samen met de Admissions Offices van Maastricht University om studenten te adviseren over hun GMAT. Studenten die zich aanmelden voor een (pre-)master aan de Universiteit van Maastricht krijgen 10% korting met een speciale kortingscode.

Locatie Maastricht

Onze GMAT cursussen vinden plaats op de locatie van Succes Formula.

Grote Gracht 64
6211 SZ , Maastricht

Woon je in een andere stad? Klik hier voor de beschikbaarheid van onze GMAT cursussen op andere GMAT cursuslocaties in Nederland.