Rotterdam

Rotterdam: wekelijkse GMAT cursussen

In Rotterdam geven we iedere week GMAT cursus. Klik hier voor de data van onze GMAT cursussen in Rotterdam. De basis, quantitative en advanced cursussen worden het hele jaar door in Rotterdam gegeven, ook tijdens de vakanties.

In Rotterdam geven we naast de face to face cursus ook bijna iedere maand een bootcamp. De bootcamp is onze meest intensieve cursus en bestaat uit zowel onze basis als quantitative cursus in maar 3 dagen. Een combinatie van face-to-face lessen en oefening met behulp van ons online platform biedt de beste mogelijke voorbereiding op jouw GMAT examen.

Hiernaast bieden we privélessen aan. Bij privélessen kan je in onderling overleg met de instructeur een locatie, te bespreken stof en data afspreken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

In samenwerking met de RSM Admissions Office adviseren we toekomstige (pre-)Master en MBA studenten tijdens persoonlijke en online GMAT informatiesessies.

Locatie Rotterdam

In Rotterdam geven we les in het pand van ‘Het Coachhuis’. Dit is in de buurt van metro en trein station Blaak, en er zijn betaalde parkeerplekken/parkeer garages in de buurt. Loop binnen bij de New Fork, en ga 1 verdieping omhoog voor de leslokalen. Is New Fork dicht? Bel dan aan bij Wijnhaven 36 en de instructeur zal voor je open doen.

Het coachhuis / Seven Fields
Wijnhaven 36 & 42
Rotterdam

 

Woon je in een andere stad? Klik hier voor de beschikbaarheid van onze GMAT cursussen op andere GMAT cursuslocaties in Nederland.